Bands

10 Feet Up:

Roel is oprichter en bandleider van deze 10-mans formatie die bestaat uit enthousiaste muzikanten uit Zuid-Nederland. Door de mix van een complete ritmesectie, 4 blazers en 2 zangers is het mogelijk om een erg breed repertoire te brengen.

10 Feet Up zorgt voor een spetterende avond op elke feestelijke gelegenheid. Of het nu een festival, bedrijfsfeest, bruiloft of privéfeest betreft, zij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond zult beleven.

De band brengt u een dansbaar repertoire dat voornamelijk bestaat uit soul, disco, pop, rock en latin.

Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact op via: roel@10feetup.nl.


Bigband Swing Design:

Deze bigband uit Maastricht staat bekend om eengevarieerdrepertoire van oude swingklassiekers (denk aan Frank Sinatra hits) en een populaire repertoire van disco, soul en popmuziek. De band heeft reeds veel bekendheid in binnen- en buitenland. Zo speelde zij reeds diverse malen in de USA en Aruba. 


Jazz combo:

Bent u op zoek naar achtergrondmuziek voor bijvoorbeeld tijdens een diner of een receptie, dan zal het combo, bestaande uit een ritmesectie plus eventueel zang, een aangenaam repertoire ten gehore brengen van diverse jazz-standards en ballads. Dit alles zal gebeuren op een beschaafd geluidsniveau.

Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact op.


Ritmesectie Promsconcerten:

Mocht u als HaFaBra orkest nog op zoek zijn naar een ritmesectie die goed op elkaar is ingespeeld voor de ondersteuning van jullie concert, neem dan even contact op. De ritmesectie bestaat uit drums, bas, toetsen en gitaar, maar kan in alle gewenste bezetting worden aangevraagd.

Heeft u vragen, neem gerust contact op.