Projecten

Dirigent Harmonie Wijlre

Sinds 2015 is Roel dirigent van Harmonie St. Gertrudis te Wijlre. Het orkest komt uit in de 3de divisie en brengt een gevarieerd programma aan muziek ten gehore. Het orkest geeft diverse concerten en neemt actief deel aan diverse activiteiten in hun dorpsgemeente.


Mirusia: 

In september 2013 was Roel als slagwerker / percussionist onderdeel van Mirusia’s Second Home Tour. Tijdens deze tournee door Nederland heeft Mirusia haar live cd / dvd; Beautiful That Way opgenomen.

Mirusia heeft in Nederland voornamelijk bekendheid verworven als soliste van het orkest van André Rieu. De Second Home Tour was haar eerste solo-tournee door Nederland.

In het najaar van 2014 was Roel wederom met Mirusia op tournee. Tijdens deze My Favorite Things Tour werden 11 concerten gegeven in diverse theaters door heel Nederland.

Nieuwe tournee Mirusia voorjaar 2016!

In de maanden februari tot april zal Mirusia met een nieuwe show een tour door Nederland maken. Tijdens deze This Time Tomorrow Tour zal Roel weer als slagwerker / percussionist meegaan. Meer info over de nieuwe tour van Mirusia kunt u vinden via; www.mirusia.net.


Styles 2015:

Op zondag 4 oktober 2015 ging Fanfare St. Barbara te Brunssum op herhaling en wederom brachten zij enkele arrangementen van Roel ten gehore. Naast de fanfare nam wederom een ensemble van Guido’s Orchestra deel aan het concert net als de zangeressen Wendy Kokkelkoren en Simone Breukink. Het concert vond plaats in het nieuwe theater; de Brikke Oave te Brunssum.

Styles 2014:

Fanfare St. Barbara te Brunssum organiseerde op zondag 9 november 2014 een concert in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen. Aan dit muzikale evenement namen naast de fanfare ook een strijkers ensemble van Guido Dieteren en de zangeressen Wendy Kokkelkoren en Simone Breukink deel.

Voor dit concert heeft Roel een groot aantal arrangementen geschreven van nummers uit diverse musicals, waaronder The Sound of Music, Les Miserables en Wicked.